L'Associació de comerciants de Palau-solità i Plegamans
Benvinguda del president
L’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, neix l’any 1993 fruit de la iniciativa d’unes persones que creiem fermament que hi ha una força comuna que permet portar a terme actuacions diverses que per separat possiblement no serien assolibles. He treballat activament i compromès des d'aquell any.

Sóc fundador de Jorbachs Store, que obre les seves portes l’octubre de 1987. Fidels als nostres valors, hem aconseguit fer créixer aquella botiga inicial de pocs metres en una empresa de comerç de proximitat que abasteix a milers d’empreses i professionals.

Sóc membre dels Consells de Comerç de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell i de Pimec Comerç del Vallès Occidental. En tots els Consells treballem activament per millorar el món del comerç de proximitat, i defensar-lo davant dels reptes que es presenten en el moment actual.

El comerç està en ple procés de canvi, perquè la nostra societat també ha canviat. Els comportaments i la manera de viure de les persones del segle XXI s’han modificat i cal molta empenta, innovació i formació per poder adaptar-s’hi a temps.

La irrupció d’internet en un món globalitzat, els grans centres comercials i entre ells els centres especialitzats en preu tipus “outlet” i les grans multinacionals de botigues especialitzades, han transformat la feina del comerç de proximitat en una tasca realment complexe. Hem d’aconseguir fer sentir al nostre client realment especial, i que valori i aposti per comprar a les nostres botigues.

Actualment hi ha moltes persones que valoren el comerç de proximitat per la seva funció de cohesió en la societat, l’avantatge de poder-se abastir de productes que aporten riquesa al territori i fer-ho d’una forma sostenible i és per això que és molt important que entre tots tirem endavant aquest projecte comú que va néixer l’any 1993.

Jordi Bachs i Ballbè
President

Membres de la junta

President
Jordi Bachs Ballbè

Vice-president
Mertixell Castells Soriano

Tresorer
Montse Flores Banús

Secretari
Jose Luís Viñuela Valero

1º vocal
Mª de los Ángeles Martínez Campillo

2º vocal
Amor Isern Bells

3º Vocal
Mª Rosa Marsal Puig

Per què associar-se?
 • Perquè l’Associació representarà, gestionarà i defensarà els teus interessos especialment amb relació amb l’administració.
 • Perquè l’Associació fomenta l’unió entre els associats potenciant l’intercanvi de coneixement.
 • Perquè l’Associació és membre d’entitats vinculades a la defensa dels interessos del món del comerç i l’empresa com Pimec o la Cambra de Comerç.
 • Perquè l’Associació fomenta la formació continua amb la realització de cursos gratuïts al llarg de l’any.
 • Perquè amb les diferents activitats que realitza l’associació el teu negoci arribarà a un públic més ampli de manera més ràpida i eficient. Creiem en el treball en equip per arribar més lluny que fent-ho de manera individual.
 • Perquè l’Associació et protegeix davant problemàtiques que poden sortir i pot orientar.
 • Perquè com a soci et beneficiaràs de campanyes puntuals col·lectives. Com per exemple la campanya de Nadal, el Happy hour, el Fora estocs o el Comerç Fest.
 • Perquè formaràs part de la nostra web, una gran plataforma de serveis on el teu negoci es projectarà a multitud de persones i empreses.
 • Perquè som un centre comercial a cel obert.
 • Perquè hem de fer poble.
 • Perquè som el motor del poble.
 • Per crear sinergies amb altres comerços.
 • Perquè la unió fa la força!
 • Sol·licita més informació

  Si tens qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres